Mladi vratar je budućnost Hajduka, ali još uvijek nije najveće ime u obitelji: Njegova majka plijeni poglede gdje god dođe

.
Iako je Borna mnogima interesantan zbog svojeg neosporavanog talenta, drugi ga pak znaju zbog atraktivne majke, popularne influencerice i fitness trenerice. Prekrasna 45-godišnja Renata je bivša Miss Universe Hrvatske, titula koju je "osvojila" 2000. godine

Borna Buljan je 17-godišnji vratar Hajduka, kojem se predviđa velika nogometna karijera. Mnogi ga vide kao buduću "jedinicu" Hajduka, a možda i reprezentacije. No, ovaj momak i dalje nije prva zvijezda u obitelji, već ta uloga pripada njegovoj majci, prekrasnoj Renati.

Iako je Borna mnogima interesantan zbog svojeg neosporavanog talenta, drugi ga pak znaju zbog atraktivne majke, popularne influencerice i fitness trenerice. Prekrasna 45-godišnja Renata je bivša Miss Universe Hrvatske, titula koju je "osvojila" 2000. godine.

Iako je rodila u dva navrata, Renata izgleda fantastično, pazi na svoju liniju što se može vidjeti na njezinom Instagram profilu.

U zdravom tijelu zdrav duh

Prelijepa Renata je svjesna svoje ljepote, ali i atributa, koje se ne libi pokazati na društvenim mrežama. Vjerujemo da je navijačima na utakmicama mladog Hajduka teško pratiti nogomet jer je teško zadržati pažnju na bilo čemu kada je pokraj vas ove ljepotica.

Renata već preko 20 godina radi kao fitness instruktorica te je svoj život posvetila zdravom životu. Vjerujemo kako i Borna prati neke njezine korake i savjete zbog čega je i došao do Hajduka.

Renata je primjer da ćete biti sretni ako radite ono što volite, a u njezinom slučaju, u isto vrijeme ćete izgledati božanstveno.