Mnoge velike zvijezde u ponoć postaju slobodni igrači

asd
U noći sa srijede na četvrtak brojni nogometaši postat će slobodni, budući da im je danas posljednji dan važećih ugovora s klubovima.

Najveća zvijezda koja će biti slobodna od sutra bez dileme je Lionel Messi. Nakon 21 godine od dolaska u Barcelonu, Messi može da ode kao slobodan igrač, ali vjeruje se da je Argentinac već donio odluku o produženju saradnje i nema namjeru da mijenja sredinu, iako je prošlog ljeta to zaista želio da napravi.

Slobodan je i Sergio Ramos, koji je od 2005. do ovog ljeta igrao za Real Madrid i osvojio sve moguće trofeje s Kraljevima, ali i kao štoper postigao impresivnih 101 pogodak. Pet puta je bio prvak Španije, a po četiri pute Evrope i svijeta.

Real i Ramos se nisu složili oko uslova za njegov novi ugovor, pa je ranije ovog mjeseca saopšteno i zvanično da mijenja sredinu. Navodno je PSG njegov novi klub.

David Alaba je takođe slobodan, no on je već ranije odlučio da pređe u Real Madrid. Takođe, slobodan je i Bayernov stoper Jerome Boateng, koji nakon 10 godina napušta prvaka Njemačke.

Ugovor ističe i Giorgiju Chielliniju, ali on će po svemu sudeći ostati u Juventusu, mada je sve bliže i dan kada će okončati karijeru.

Gianluigi Donnarumma isto postaje slobodan, a on je već sve dogovorio s PSG-om i odlučio je da napusti Milan bez odštete iako je ponikao na San Siru. Isti je slučaj i sa Hakanom Calhanogluonm, koji je otišao u Inter.

Stevan Jovetići iz Monaca bit će na listi slobodnih igrača, zatim Fabian Balbuena iz West Hama, David Luiz iz Arsenala, Frank Ribery iz Fiorentine i mnogi drugi..