Modrić prepun optimizma pred PSG, pričao i o ratnom stanju u Ukrajini

.
Pred duel s PSG-om

 

Hrvatski veznjak Luka Modrić najavio je revanš osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a.

Real je u Parizu u prvom meču poražen s minimalnih 1:0, ali će pred svojim navijačima u srijedu navečer nastojati da osigura prolaz u četvrtfinale.

"Moramo izaći na teren sa velikom energijom i karakterom", rekao je Modrić novinarima, dodavši:

"Mi koji budemo na terenu moramo da damo sve od sebe, kako bi odigrali veliku utakmicu i prošli dalje".

Realu u revanšu nedostaje Casemiro zbog suspenzije, ali Modrić vjeruje da će neki drugi igrači doprinijeti tome da se izostanak Brazilca pretjerano ne osjeti na igri i u konačnom rezultatu.

"Izostanak Casemira je velika šteta jer znamo koliko nam je važan i šta znači za našu igru, ali imamo druge igrače za koje sam uvjeren da će odigrati dobro poput Federica Valverdea i Eduarda Camawinge. Vidjećemo hoće li Toni Kroos biti sa nama, nadam se da će moći da igra. Ja moram dati sve od sebe kao i uvijek, sada svi moramo dati još više od sebe kako bi nadoknadili Casemirov izostanak", ističe Modrić (36).

Dotakao se na press konferenciji i vlastitog ugovora na inzistiranje prisutnih novinara, no ističe da mu to sada nije prioritet i da je sada najvažnija sutrašnja utakmica s PSG-om.

Pitali su ga i za ratno stanje u Ukrajini, a on je dodao kako je sam preživio rat i da ne voli da gleda takve prizore, te se nada da će se sve to što prije završiti.