Na pomolu velika razmjena Tottenhama i PSG-a: Svako bi dobio ono što želi

Foto: Facebook
Karijera Tanguyja Ndombelea u Tottenhamu nikada se nije razvila u željenom smjeru.

No, s obzirom na to da Paris Saint Germain želi angažirati francuskog veznjaka na posudbu, potencijalna zamjena koja uključuje selidbu Georgia Wijnalduma u redove engleskog premijerligaša mogla bi odgovarati svim stranama.

Ndombele je pao u nemilost u Tottenhamu. Novi trener Antonio Conte nije bio impresioniran njegovim zalaganjem na trenizima te francuski veznjak sada trenira odvojeno od ostatka tima.

Menadžeri Tottenhama su dobili zadatak da pokušaju pronaći kupca za bivšeg veznjaka Lyona, iako je njegova reputacija jaka samo u domovini. Mauricio Pochettino veliki je obožavatelj ovog igrača i spreman je ponuditi 25-godišnjaku priliku da igra na “Parku prinčeva” i možda oživi posrnulu karijeru.

Ndombele se važio za jednog od najtalentiranijih veznjaka u Francuskoj prije nego što je otišao u Englesku.

No, Conte daje prednost nogometašima koji naporno rade, a malo ko radi više od 31-godišnjeg Nizozemca, koji je zaradio unosan ugovor u Parizu, gdje je stigao kao slobodan igrač nakon godina uspjeha u Liverpoolu. Međutim, neddovoljna minutaža u ekipi punoj zvijezda promijenila je njegovo raspoloženje.

Wijnalduma ove sezone Pochettino nije pretjerano koristio. Njegov odlazak u suprotnom smjeru, prema sjevernom Londonu, dali bi Conteu veznjaka za kojim žudi, a Wijnaldumu toliko željeni prostor za igru.