Navijač koji je sve "prekucao": Donio Brazilcu omiljenu čokoladu i kući odnio vrijednu nagradu

.
Navijači nogometnih klubova često su vrlo dosjetljivi s porukama koje ističu pokraj igrališta, a jedan fan Newcastlea "prekucao" je sve domišljatim potezom zbog kojeg je dobio zasluženu nagradu.

Newcastle je sinoć na gostovanju Aston Villi slavio rezultatom 3:1, a nezaboravno gostovanje za jednog navijača upotpunila je scena s najboljim igračem i najvećom klupskom zvijezdom Brunom Guimaraesom.

"Motor" Newcastlea i reprezentacije Brazila je najpoželjniji igrač od kojeg navijači Svraka traže dres, a jedan navijač se dosjetio da "kupi" Brazilca tako što će mu donijeti omiljenu čokoladu i dati mu je u zamjenu za dres kojeg je nosio na utakmici.

Guimaraes je tokom jednog gostovanja na TV-u otkrio koja mu je omiljena čokolada, a navijač je stao pored tunela, sačekao Brazilca i porukom mu ponudio omiljene čokolade u razmjenu za dres.

Sam nogometaš nije imao ništa protiv, nasmijao se, a onda mu uručio vrlo vrijedan suvenir. Nakon toga, Bruno Guimaraes se fotografisao sa čokoladama, ali bez dresa.

Očito je navijač istraživao prije početka utakmice i tražio šta bi mogao ponuditi sjajnom veznjaku u zamjenu za dres. Fanovi su se našalili da je ovo najbolji transfer zimskog prijelaznog roka.

 

Foto:Screenshot