Navijač prošao pored osiguranja, a onda "pokosio" američkog kečera Setha Rollinsa

asd
Ljubitelji WWE u Sjedinjenim Američkim Državama sinoć su vidjeli nevjerovatnu scenu tokom jedne od borbi.

Američki kečeri sinoć su bili u ringu u New Yorku u Barclays Centru gdje su ponovo ponudili fanovima odličnu zabavu i nekoliko veoma zanimljivih borbi.

Poznato je da su u WWE borbe većinom unaprijed izrežirane i da su potezi uvježbani do sitnih detalja kako ne bi došlo do nekih ozbiljnih povreda.

Kečeri prave razne akrobacije u ringu, ali se vrijedno spremaju za sve to tokom sezone, te su maksimalno uvježbani za to.

Ove priredbe se organizuju već dugo godina i rijetkost je da se može desiti neki incident. No, sinoć u New Yorku su fanovi u dvorani gledali zaista nevjerovatne scene pored ringa.

Naime, kečer Seth Rollins je napustio ring i krenuo je da izlazi sa scene, a onda je odjednom uletio jedan od najvijača koji se zabio direktno u Rollinsa i oborio ga je na zemlju.

Mnogi su vjerovali da je i to dio priredbe za javnost, ali ispostavilo se da to nije tačno i da je to zapravo veliki incident jer je jedan od navijača nekako uspio da prođe pored osiguranja i krene na poznatog kečera.

Iz američke policije potvrdili su da je uhapšen 24-godišnjak i da ga sada očekuje kazna za ono što je uradio.

Rollins je uspio da se obračuna s tim navijačem i u tome mu je pomoglo osiguranje koje je spriječilo tuču između njih. Naravno, nije dugo trebalo da video ovog incidenta postane hit na društvenim mrežama.