Navijač proveo 10 sati ispred Messijeve kuće, nije mogao ni zamisliti šta će mu Antonella uraditi

.
Dan za pamćenje

 

Leo Messi je uz Cristiana Ronalda najpopularniji fudbaler na svijetu i mnogi njegovi fanovi su spremni na sve samo da ga upoznaju. Svjedoče to i posljednja dešavanja ispred kuće Argentinca u Parizu.

Juan Polcan jednostavno nije želio odustati dok mu se ne ispuni želja da upozna Messija. Proveo je čak 10 sati ispred njegovog doma u Parizu, a onda je na scenu stupila Antonella Roccuzzo.

"Pretražio sam cijeli internet da pronađem njegovu adresu, ali jednostavno nije bil otraga", rekao je Polcan koji je francusku prijestolnicu stigao iz Argentine.

Snašao se tako što je otišao kod Messijevog frizera koji mu je rekao gdje bi se kuća mogla nalaziti: "Došao sam tu u 8 ujutro i trebalo mi je 45 minuta da pronađem Messijevu kuću."

"Počeo sam čekati u 9 ujutro kada sam vidio da je otišao na trening. Kada se vratio oko 13 sati nisam mu mogao prići, ali bio sam siguran da me vidio."

"Oko 15:30 izašla je Antonella, spusila je prozor od auta, popričala sa nama i rekla je da ide po djecu u školu. Tri sata kasnije se pojavila, ali nije mi dala priliku da se upoznamo."

Kada se činilo da mu životna želja neće biti ispunjena jer su stražali pozvali policiju, Antonella je izašala i pozvala Polcana i njegovog prijatelja u kuću.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

"Bio je to nevjerovatan trenutak. Rekao sam Messiju da ga volim, napravili smo nekoliko fotografija. Potpisao mi je dres kluba za kojeg igram, zagralio me i potpisao na ruku", objasnio je Polcan.

Nema sumnje da je ovo bio dan za pamćenje ovom navijaču koji je inače igrač futsala, a najviše treba biti zahvalan Messijevoj supruzi.

Iako su planetarno popularni možda je ova situacija pokazala koliko su zapravo Messi i njegova porodica "normalni" ljudi i nastoje da udovolje svakome koliko je to moguće. 

Otkako je postao prvak svijeta sa Argentinom Messi je postao još popularniji i Polcan je samo jedan od brojnih Argentinaca koji su spremni na sve kako bi podijelili nekoliko minuta sa svojim herojem.