Navijač u Kataru glumio mangupa pred navijačicama, stigla je reakcija koju će zapamtiti dok je živ

.
Razljutilo ga je, pa je imao još nešto da kaže

 

U sjajnoj fudbalskoj predstavi u sklopu drugog kola grupe H na Mundijalu u Kataru, Gana je sa 2:3 bila bolje od Južne Koreje, ali i ovaj meč je imao uzbuđenja i zanimljivosti van terena.

Bilo je vatreno na tribinama, a hit na društvenim mrežama postao je jedan navijač Gane.

Nakon gola Gane, prišao je navijačicama Južne Koreje, mahao šalom Gane i nešto žestoko dobacivao što se može primijetiti na videu.

Naravno, video se počeo širiti velikom brzinom po društvenim mrežama, a zanimljiva je bila i reakcija navijačica Koreje koje se nisu puno obazirale na pomenutog navijača što ga je još više razljutilo, dok su tribine dale podršku navijačicama iz Južne Koreje.

 

 

Vjerovatno nije mogao da podnese jedan vid poniženja, ali upamtio je dobro lekciju.

Neki su ponašanje navijača Gane prebacili na šalu, dok su neki osudili smatrajući da se tako ne treba ponašati prema djevojkama.

Gana je imala veliku podršku na stadionu Education City što im je svakako bio vjetar u leđa.

Ovim trijumfom "Crne zvijezde" su došle do tri boda i nalaze se u finoj poziciji pred posljednje kolo.

Plasman u nokaut fazu Gana drži u sovjim rukama, a da li će im trebati bod ili pobjeda protiv Urugvaja vositi od večerašnjeg duela Portugala i Urugvaja.

Južna Koreja ima jedan bod i šanse za plasman u nokaut fazu dovela je do skoro nemogućeg, jer im se dosta toga mora poklopiti, a pri tome da savladaju Portugal u posljednjem kolu grupne faze.

Inače, Gana je pokazala veoma efikansu igru u dvije utkamice imaj ugol razliku 5:5, tako da i neutralnim navijačima njihove utakmice predstavljaju uživanje u fudbalu.