Navijači prekinuli belgijski derbi, igrač zaprosio djevojku (VIDEO)

prosidba
Veliki derbi belgijskog nogometa, okršaj Standarda iz Liegea i Anderlechta prekinut je u 62. minuti nakon što su gostujući navijači po drugi put zasuli travnjak brojnim pirotehničkim sredstvima.

 

Sudac je prvi put prekinuo utakmicu u 57. minuti kada su navijači Anderlechta bacili nekoliko baklji, dimnih bombi i sjedalica na teren nezadovoljni Standardovim vodstvom 3-1.

Prekid je trajao četvrt sata, a kada se činilo da se situacija napokon smirila, utakmica je nastavljena. Ali samo na pet minuta, koliko je gostujućim navijačima trebalo da ponovno bace projektile na travnjak. U skladu s propisima sudac Bram van Driessche je prekinuo utakmicu.

Međutim, nije to bio kraj zbivanjima na stadionu Maurice Dufrasne. Nakon posljednjeg zvižduka, krilni igrač Standarda Norvežanin Aron Donnum pozvao je svoju zaručnicu na teren. Kleknuo je na zemlju, pružio joj prste i zamolio da se uda za njega.

“Rekla je da,” viknuo je stadionski spiker uz oduševljenje domaćih navijača.

Standard se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice sa 25 bodova, dok je Anderlecht na skromnom 12. mjestu. Za najuspješniji belgijski klub to je najlošiji početak sezone od 1930. godine.

U vodstvu je Genk sa 37 bodova.