Navijači Uniteda imaju novu pjesmu za Ronalda, ali njemu je bolje da je ne sluša

.
Manchester United prije mjesec dana zvanično je objavio da Cristiano Ronaldo više nije dio tog kluba nakon svih loših stvari koje je rekao u intervjuu kod Piersa Morgana, a to se nije svidjelo uopšte navijačima ovog kluba koji su posvetili svoju novu pjesmu upravo Portugalcu.

 

Ronaldo je pred sami kraj prvog dijela sezone dao intervju Morganu koji je izazvao pravi zemljotres u Manchester Unitedu jer je rekao dosta loših stvari o tom klubu i treneru Eriku ten Hagu.

Portugalac je pričao o tome kako je bio neugodno iznenađen zbog lošeg stanja u trening centru i činjenice da se služe istim spravama i stvarima kao kada je bio u tom klubu u prvom mandatu.

Također, iznenadio je sve kada je javno rekao da ne poštuje Ten Haga i da nema s njim dobar odnos zbog toga što je izgubio status prvotimca što očito nije očekivao.

Na kraju su čelnici Manchester Uniteda donijeli očekivanu odluku i raskinuli su ugovor s Ronaldom, a to su uradili na samom startu Svjetskog prvenstva gdje CR također nije previše blistao.

Ronaldo je imao status legende u Manchester Unitedu zbog svega što je dao ovom klubu u svom prvom boravku na Old Traffordu, ali samo za godinu dana uspio je to sve da uništi.

Njegovo ponašanje nije se svidjelo ni navijačima Uniteda koji su razočarani u Ronalda i mnogi od njih smatraju da je zauvijek sebi zatvorio vrata na Old Traffordu.

Koliko su mu navijači zamjerili takvo ponašanje najbolje se vidjelo u srijedu kada su Crveni đavoli igrali na svom terenu protiv Burnleyja meč Liga kupa i uspjeli su da pobijede sa 2:0.

To je bila prva utakmica koju je United odigrao nakon pauze zbog Mundijala, te prvi meč na kojem su navijači mogli reagovati na ono što je Ronaldo uradio i to su očekivano napravili.

Oni su smislili novu pjesmu koju su posvetili Ronaldu i sigurno je da Portugalac neće biti oduševljen previše kada je čuje. Nisu željeli da ga vrijeđaju, ali su rekli bolnu istinu za CR-a.

"Nije me briga za Ronnieja, ni Ronnieja nije briga za mene. Sve do čega mi je stalo je Manchester United", orilo se na Old Traffordu u srijedu navečer.

Video OVDJE;