Navijači upali na trening ekipe nezadovoljni što se puštala muzika Mileta Kitića

.
Fudbaleri HNK Zadar posljednju pobjedu proslavili su uz muziku pjevača iz Srbije, a to se nije dopalo njihovim navijačima

 

Na trening nogometaša HNK Zadar u utorak je popodne došlo petnaestak članova navijačke grupe Tornado navodno nezadovoljnih time što su igrači pobjedu nad Omišem proslavili uz „narodnjačke pjesme” Mileta Kitića, piše zadarski.hr.

Na tom razgovoru navijača i igrača bila je i klupska predsjednica Iva Bokanović, ali je nepoznato o čemu se sve pričalo na travnjaku Stanova i je li to baš bila jedina tema razgovora.

Prethodno je neko iz HNK Zadra zvao policiju koja se i pojavila na Stanovima, potvrdili su za zadarski.hr iz PU zadarske, ali nikakvog postupanja nije bilo jer javni red i mir ni u jednom trenutku nisu bili narušeni.

S druge strane, iz Tornada, također neslužbeno, potvrđuju da im Kitićeve pjesme baš nisu „legle”, ali tvrde da je riječ samo o zadnjoj kapi u generalno lošim odnosima između navijačke skupine i HNK Zadar. Od ranije je poznato da vodstvo HNK Zadar nije baš omiljeno među pripadnicima „Tornada” u kojem ima i nezadovoljstva načinom preoblikovanja i privatizacije HNK Zadar.