Zakuhalo se: Nejmara djevojka optužila za silovanje, on objavio video njenih slika i poruka

Neimenovana žena optužila je najskupljeg nogometaša svijeta Nejmara Žuniora (Neymar JR) za silovanje koje se, kako tvrdi, dogodilo 15. maja u Parizu.

Nejmarovi predstavnici na njegovoj službenoj stranici su u potpunosti negirali optužbe.

"- Iako je bio iznenađen, činjenice su bile poznate igraču jer je prije nekoliko dana bio žrtva pokušaja ucjene od advokata, koji je rekao da predstavlja interese navodne žrtve. Nejmarovi advokati su odmah obaviješteni i napravili su sve potrebne korake. U potpunosti negiramo neopravdane optužbe. Svi dokazi o njegovoj nevinosti bit će dostavljeni policiji u dogledno vrijeme" - kazali su.

I Nejmarov otac, koji je također njegov menadžer, negirao je sve optužbe, a Nejmar se oglasio na Instagramu, prenosi Avaz.ba.

"- Optužen sam za silovanje. To je teška riječ. Iznenadilo me. Vrlo je loše i tužno kada to čujem, jer, ko poznaje moj karakter i integritet, zna da ja nikada ne bih učinio tako nešto. Bila je to zamka i na kraju sam pao, ali neka ovo sada bude lekcija. Postoje ljudi koji žele iskoristiti iznudom, to je tužno i bolno. Od sada ću iznijeti sve, sve naše trenutke, koji su intimni, ali potrebno je otvoriti i razotkriti kako bi se dokazalo da se ništa nije dogodilo.

Ono što se dogodilo tog dana bio je odnos između muškarca i žene u četiri zida, nešto što se događa svim parovima. Sutradan se ništa nije dogodilo, nastavili smo razmjenjivati poruke" - rekao je Nejmar na Instagramu, a potom i pokazao te poruke i intimne fotografije koje je dobivao od spomenute djevojke.

Image