Neka nova Barcelona: Xavi nanišanio pojačanje u Bundesligi

č
Pojačanje na lijevom beku I na ljeto bi moglo biti vrlo prometno na Nou Campu.

U zimskom prijelaznom roku Barcelonu su pojačali Adama Traore iz Wolvesa, Pierre-Emerick Aubameyang iz Arsenala, te Ferran Torres iz Manchester Cityja, dok je pravo nastupa dobio i legendarni Dani Alves.

Čini se da bi novo pojačanje Barcelona mogla konačno pronaći van Engleske i to u njemačkoj Bundesligi, a radi se o lijevog beku Leipziga Angelinu.

On je član njemačkog kluba od ljetos, kada je Leipzig poslije jednogodišnje posudbe odlučio da otkupi njegov ugovor od Manchester Cityja, a ove sezone je na 28 utakmica postigao jedan gol i dodao osam asistencija.

Ovaj 25-godišnji Španac kao dijete je otišao u Manchester City iz Deportiva, bio je na posudbama u New York Cityju, Gironi, Mallorci, Bredi i PSV-u prije odlaska u Leipzig.

Inače, španski mediji prenose i to da je dolazak Cesara Azpilicuete iz Chelseaja gotova stvar, te bi Španac po isteku ugovora s Plavcima na kraju sezone trebao pojačati konkurenciju na desnom beku u Barceloni.

Također, opcija za ljetni prijelazni rok je i Alejandro Grimaldo iz Benfice koji je u Portugal otišao upravo iz Barcelone 2016. godine.