Neko je bacio šešir prema Mekgregoru tokom partyja, kontroverzni Irac burno reagovao

.
Podigao je palac prema gore i sarkastično je "čestitao" osobi koja je bacila šešir, a potom ga nagazio.

UFC borac Konor Mekgregor (Conor McGregor) je proteklih dana "partijao" na Ibici, a zanimljiv video snimljen je prilikom jednog "partyja".

Naime, nepoznata osoba bacila je šešir u smjeru "Notoriousa" i Konor je na neki način pogođen tim šeširom. Iako je dojam da šešir nije bačen s namjerom da uznemiri Mekgregora, Irac nije oduševljeno reagovao, prenosi FightSite.hr.

Podigao je palac prema gore i sarkastično je "čestitao" osobi koja je bacila šešir.

U nastavku videa vidljivo je kako je Mekgregor nagazio šešir koji je završio na podu i pritom je ljutito nešto dobacio osobi koja je bacila šešir.

Iako je ovo zapravo podosta mirna reakcija uzevši u obzir na što nas je navikao proteklih godina, svejedno nije naišao na odobrenje fanova i javnosti.

 "Tako si opasan, Konore", "Nemoj slomiti svoju nogu", "Da mu je neko bacio paket kokaina, bio bi puno sretniji", "Tip se bavi svime osim svojim poslom", samo neki su od mnogobrojnih komentara na njegov račun.

Zapravo se najlakše složiti s posljednjim. Mekgregor je aktivan posvuda, od društvenih mreža pa do Ibice i utrka Formule 1. U kavezu ga nismo gledali duže od godinu dana.

 

Foto:Avaz.ba