Nevjerovatno u šta se pretvorio McGregor, to se najbolje vidi kada skine odijelo

.
Conor McGregor je pokazao svoju nevjerovatnu transformaciju i trenutnu građu na društvenim mrežama.

 

Na fotografiji se vidi kako u teretani izgleda moćno i snažno, toliko da mu se jedva vidi vrat. Pozira s rukama uz rebra, dok pokazuje svoje mišićave bicepse.

Objava je skupila do sada skoro 300.000 lajkova, a evidentno je da njegovi fanovi jedva čekaju da ga vide ponovo u akciji.

Također se na fotografiji može vidjeti koliko McGregor izgleda ozbiljno, što implicira da je fokusiran i motiviran uoči svojih sljedećih potencijalnih borbi.

McGregor već duže vremena naporno trenira kako bi potpuno spreman dočekao svoju svoju sljedeću borbu, a špekuliše se da bi se mogao boriti protiv Justina Gaethjea u velter kategoriji.

FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Druga mogućnost za koju se priča je ta da McGregor želi osigurati da bude u vrhunskoj fizičkoj kondiciji kako bi se takmičio protiv boksačke legende Floyda Mayweathera, koji ga je pobijedio 2017. tehničkim nokautom. Njih dvojica su navodno razgovarali o dvomeču u poslu vrijednom milijardu dolara.

S obzirom da je boks tako fizički i zahtjevan sport, od boksera se traži da budu moćni i jaki da bi imali ikakve šanse za uspjeh u ringu, stoga se, uz potencijalni revanš s Mayweatherom, McGregor nada da će uspjeti da se osveti Amerikancu.

Transformacija McGregorove tjelesne građe svjedoči o njegovoj strasti i želji da se vrati u borbu, jer je prije nešto više od godinu zadobio lom noge tokom borbe protiv Dustina Poiriera u julu 2021.

"Iz dana u dan osjećam se bolje. Govore mi da se smirim, ali osjećam da sam spreman. Osjećam da moram da povučem ručnu, tako da je to ono što radim... Zadovoljan sam. Skoro sam se vratio i to je to", rekao je McGregor prije nekoliko mjeseci.

Možda i ova izjava govori koliko je McGregor odlučan da svoju karijeru završi na vrhunski način, a njegove posljednje objave na društvenim mrežama pokazuje njegovu odlučnost da završi uspješnu 14-godišnju karijeru u mješovitim borilačkim vještinama, zbog koje je postao globalna zvijezda.