Neymar poput Ronalda napustio stadion prije kraja utakmice

.
Brazilski nogometaš Neymar napustio je stadion PSG-a prije kraja utakmice protiv Strasbourga na kojoj je dobio crveni karton.

 

Francuski mediji pišu da je Neymar odučio otići sa stadiona Park prinčeva iako utakmica nije bila završena. Brazilac još uvijek pati zbog eliminacije u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru od Hrvatske, a sada se vratio u klub gdje je igrajući protiv Strasbourga dobio dva žuta, odnosno crveni karton. U tome je "uspio" za samo dvije minute.

Prije isključenja je Neymar na terenu trpio udarce Strasbourgovih defanzivaca koji su se mučili zbog njegovih vještina driblanja, zbog čega je bio prilično nervozan.

Brazilski nogometaš je morao napustiti teren u 63. minuti pri rezultatu 1:1, ali je PSG na kraju ipak pobijedio golom Kyliana Mbappea.

Ipak, Neymar se tu nije zaustavio nego je otišao s Parka prinčeva prije posljednjeg sudijskog zvižduka. To podsjeća na potez portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, koji je napustio Old Trafford prije završetka utakmice Manchester Uniteda i Tottenhama. Time je propustio da proslavi pobjedu sa saigračima, a kasnije je dao kontroverzni intervju i u konačnici raskinuo ugovor s Crvenim vragovima.