NFSBiH upozorio navijače pred utakmicu sa Ukrajinom

.
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 21. marta na Bilinom polju igra meč polufinala baraža za Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine

 

Saopštenje prenosimo u potpunosti.

- Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa online platformom za prodaju ulaznica Event.ba upozorava navijače bh. reprezentacije da budu oprezni i karte za utakmice kupuju isključivo putem zvanične platforme, a ne od preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu. Samo jedan bar kod može ući na stadion, bez obzira na to što na kartama stoji vaše ime.

Besmisleno se izlagati riziku da ne uđete na stadion iako ste uredno kupili ulaznice. Ulaznice kupljene online ne šaljite nikome i ne nasjedajte na priče da može da se kopira bar kod, jer on je jedinstven i validan je samo jedan, tj.onaj koji prvi uđe na stadion.

Ukoliko dođete na utakmicu sa ulaznicom, a ne uđete na stadion NS/FS BIH ne odgovara za vašu ulaznicu i putem maila i broja transakcije može se provjeriti da li je karta kupljena na platformi Event.ba ili je kupljena na crnom tržištu, saopštio je Savez.

Foto: NFSBiH.ba