Nigdje Beckhamovi nisu pokazali svoju bahatost kao u Hrvatskoj: "A onda su došli oni..."

.
Glamurozni engleski par

 

David i Victorija Beckham su možda i najglamurozniji par na svijetu. Bivša pjevačica i nekadašnji fudbaler su već dugi niz godina u braku i ništa nije uspjelo pokolebati njihov odnos. 

Victorija je bila članica grupe Space Girls, a Beckham fudbaler Manchester Uniteda kada su se upoznali 1996. godine, a na ludi kamen su stali tri godine kasnije.

Tokom dvije i pol decenije zajedničkog života obišli su praktično sve najatraktivnije destinacije te su s obzirom na popularnost sasvim očekivano privukli značajnu pažnju.

Prošle godine par Beckham se odlučio da posjeti Hrvatsku kada su ljetovanje proveli na dubrovačkom podrčju gdje su proslavili i 11. rođendan njihove kćerke Harper.

Tom prilikom Victorija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je na neki način zgrozilia hrvatsku javnost te pokazala određenu bahatost čuvenog engleskog para.

Beckhamovi su žestoko kritikovani zato što su vadili ježeve iz mora i pripremali ih za jelo dok su bili na luksuznoj jahti tokom posjete ostrvu Lopud.

"Volim vas, ali ovo je ubistvo", "Vratite ih u more, molim vas", "Ovo bi živjelo 100 godina u Jadranu, a onda su došli Bechkamovi..."

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

To su samo neki od komentara koje su fanovi ostavili na fotografiju koju je Victorija objavila, međutim teško je vjerovati da su se Beckhamovi uopšte zabrinuli.

Iako je u fudbalskoj penziji duže od deset godina Beckham je i dalje istinski fudbalski brand te i sada iako 48-godišnjak snima razne reklame te zarađuje ogroman novac.

Na udaru kritika se našao prije dvije godine kada je sa Katarom potpisao desetogogdišnji ugovor vrijedan oko 200 miliona eura kako bi radio na promociji te zemlje prvenstvno tokom Svjetskog prvenstva.

Čuveni Englez je nakon okončane karijere pokrenuo razne poslovne projekte i novac mu kapa sa svih strana. Njegovo trenutno bogatstvo se procjenjuje na vrtoglavih 450 miliona dolara.

Između ostalog vlasnik je kluba Inter Miami za kojeg je nedavno potpisao Lionel Messi, možda i to najbolje govori koliko je Beckham finansijski moćan.