Nije pametno naljutiti Šona Striklenda: Uništio je sparing partnera

.
Šon je trenutno pri završetku priprema za svoj sljedeći nastup koji ga očekuje 2. jula. Protivnik će mu biti Aleks Pereira

Striklend je vrlo opasan borac

FOTO: INSTAGRAM

Rijetko koji borac uživa u sparinzima i otvorenim ratovima na treningu kao što to radi Šon Striklend (Sean Strickland).

Četvrtorangirani borac UFC-ove srednje kategorije nerijetko objavljuje snimke svojih sparinga, a uvijek su to bespoštedne tučnjave.

Šon je trenutno pri završetku priprema za svoj sljedeći nastup koji ga očekuje 2. jula. Protivnik će mu biti Aleks Pereira, Brazilac etabliran kao ponajbolji kik-bokser svijeta.

Neće to biti nimalo lak zadatak za Šona, ali pobjedom će gotovoo sigurno izboriti ''title shot''. Čini se kako je Šon i više nego spreman, a jedan od njegovih sparing partnera priložio je snimku s posljednjeg sparinga.

- Bilješka sebi. Nikada nemoj razbjesniti Šona', napisao je Ryder Newman (5-1-0) u videu koji je priložio na svom Instagram ''storyju''.

Rajder Njumen (Ryder Newman) inače je 27-godišnji borac srednje kategorije koji trenutno trenira unutar Xtreme Couture Gyma. Posljednji nastup upisao je na Eagle FC 46 eventu, a podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio je Manija Vala (Manny Wal).

Njumen je talentiran i perspektivan borac, a sljedeći nastup odradit će krajem sedmog mjeseca, također u Habibovoj promociji. Protivnik zasad nije poznat.

Što se Striklenda tiče, ovo je samo jedan u nizu njegovih klasičnih sparinga, a jedan od glavnih trenera spomenute dvorane, Erik Niksik (Eric Nicksick), u komentaru je napisao.

- Napustim grad samo na jedan dan (i ovo se dogodi)'' dok je Majkl Kjeza (Michael Chiesa) pokušao isprovocirati Stricklanda komentarom:

- Huh ovo je interesantno. Sa mnom nikada ne bi išao u šestu rundu'', na što je Striklend odgovorio kako nije imao novca da plati sparinge s Kjezom.