Nogometaš Dinama najoštrije demantovao optužbe da je pretukao djevojku

Nekoliko sati nakon što je mlada Osječanka Iva Bošnjak objavila šokantnu ispovijest u kojoj je otkrila da je nogometaš Dinama Iyayi Believe Atiemwen pretukao nakon meča s Benficom, stigao je i demant ovog igrača.

On je na društvenoj mreži Instagram napisao da mu je žao zbog svega što se desilo, a najoštrije je demantovao sve navode mlade djevojke rekavši da su razlog za lažne optužbe to što on nije želio imati ništa s njom.

"Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantujem sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada neko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama. One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu", objavio je Atiemwen

Policija je potvrdila da je sinoć imala intervenciju na mjestu nesreće, ali nisu otkrili više detalja. Iz Dinama, s druge strane, nisu željeli dati komentar o ovoj situaciji. 

Podsjećamo, incident se desio nakon pobjede Dinama protiv Benfice rezultatom 1:0 u prvom meču osmine finala Evropske lige, prenosi Klix.