Nogometni savez BiH poziva navijače na Grbavicu: Bodrimo bh. "Zmajeve

Naši igrači su pokazali da za njih nema nesavladivih prepreka

Nogometni savez Bosne i Hercegovine pozvao je sve navijače u našoj domovini da podrže "Zmajeve" u večerašnjem meču na Grbavici protiv Sjeverne Irske u okviru Lige nacija. Poziv Saveza prenosimo u cijelosti: 

- Poštovani navijači i simpatizeri reprezentacije, 

Nogometni savez BiH ovim putem vas sve poziva da još jednom date svoj doprinos u stvaranju veličanstvene atmosfere na utakmici koju naša reprezentacija igra večeras na stadionu Grbavica protiv selekcije Sjeverne Irske u okviru UEFA Lige nacija.

Naši igrači su pokazali da za njih nema nesavladivih prepreka, a večeras imaju priliku da ostvare treću pobjedu i dođu na korak do plasmana u plej-of, što nam je svima želja. 

Da bi ova promocija bila uspješna, potrebna je vaša euforija i strast kojom dajete snagu bh. reprezentativcima da stignu do željenog cilja.

Dokazali ste da možete biti istinska snaga i podrška ”Zmajevima” kad je najpotrebnije, zato vas pozivamo da ponovo večeras potvrdite da je za navijanje potrebna samo istinska ljubav prema svom timu. 

Navijati i bodriti reprezentativce iskreno, u duhu fer-pleja znači biti dio njih, dio tima koji pobjeđuje, tima koji ne želi igrati pred praznim tribinama.

Zato navijajmo večeras korektno, iskreno za naše momke i pune stadione s kojih će se čuti pjesma navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine - stoji u pozivu NSBiH.