Nurkić pobijedio na Razinoj aukciji: Vrijedna novčana pomoć ide malim herojima oboljelim od raka

nurkić
Legendarna Razija Mujanović je nedavno krenula je u akciju pomoći djeci oboljeloj od raka, a na aukciju je stavila svoj potpisani dres Barcelone sa brojem 12.

 

Aukcija koju je Razija pokrenula u saradnji s Roditeljskom kućom "Srce za djecu oboljelu od raka" je trajala do sinoć kada je najbolja bh. košarkašica u historiji objavila i ko je pobijedio na aukciji.

Riječ je o Jusufu Nurkiću, koji je po ko zna koji put pokazao humanost i za Razin dres kojeg je dobila na poklon od Barcelone dao 5.000 KM.

"Drage moje, dragi moji, aukcija je završena! Hvala svima koji ste uzeli učešće i podržali aukciju, te na taj način izrazili želju da pomognete malim herojima u njihovoj borbi da ozdrave. 5.000 KM će biti uplaćeno za pomoć liječenju djeci oboljeloj od raka! Bravo! Pobjednik aukcije je moj prijatelj i čovjek ogromnog srca Jusuf Nurkić. Hvala dragi Juka! Sa zadovoljstvom ću dres FC Barcelona Basket uručiti Jusufu prilikom našeg narednog susreta, a nastojat ćemo da tim povodom zajedno posjetimo Roditeljsku kuću", poručila je Razija.

Svi oni koji su u prilici da pomognu malim herojima pored učešća na aukciji, uplate mogu izvršiti na žiro račun: 161 00000 388 900 27.

Za uplate iz inostranstva:

BA39161 00000 388 900 27

S.W.I.F.T. šifra RZBABA2S

Raiffeisen bank d.d. BiH