Obavljena prozivka u Borcu: U novu sezonu ulaze s najvišim ambicijama

.
Primarni cilj ove sezone je šampionska titula, kazao je predsjednik kluba Milan Tegeltija

Odmor je završen i obavljena je prozivka fudbalera banjalučkog Borca koji su u odličnom raspoloženju stigli na početak priprema za novu sezonu.

 

 

Predah od fudbala, kako i sami kažu, dobro im je došao, ali su željni povratka u trenažni pogon. Borac u novu sezonu ulazi s najvišim ambicijama.

 Primarni cilj ove sezone je šampionska titula.

To je prioritet. Pokušat ćemo da napravimo što više u Evropi ove godine, ali ulazak u grupnu fazu je planiran naredne sezone. Pokušat ćemo, naravno, da i ove godine doguramo što dalje, ali realnije je očekivati da to bude sljedeće godine. Borac raspolaže ekipom i raspolagat će ekipom koja će biti najbolja u prvenstvu  rekao je predsjednik FK Borac Milan Tegeltija.

Igrački kadar banjalučke ekipe se kompletira, a bit će još dolazaka, ali i odlazaka iz Platonove ulice.

Prvi dio priprema će odraditi u Banjoj Luci, a 26. juna slijedi odlazak na dvosedmične pripreme na Zlatiboru. Tokom tog dijela priprema će igrati s Crvenom zvezdom, Radničkim iz Kragujevca i Jedinstvom.

 Nova sezona, novi ciljevi, novi izazovi, bit će mnogo rada i pokušat ćemo da se što bolje pripremimo. Borac ima uvijek najviše ciljeve. Očekujem da budemo kvalitetniji nego u prošloj sezoni, u kojoj smo svakako ispunili cilj plasmanom u Evropu i osvajanjem Kupa RS  rekao je šef stručnog štaba FK Borac Vinko Marinović.

 

Foto:Arhiv