Okupljanje Francuza poput modne revije: Mbappe im svima pokazao šta znači biti gospodin

.
Zanimljivi modni izričaji Trikolora

 

Reprezentacija Francuske okupila se danas pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a u centru pažnje današnjeg okupljanja bili su modni izričaji koje su imali igrači Trikolora.

Francuzi se tradicionalno okupljaju u Clairefontaineu već godinama, a tako je to bio slučaj i ovog jutra.

Trikolori počinju svoj put u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i već u prvom kolu očekuje ih veliki derbi protiv Nizozemske koji ćemo gledati u petak s početkom u 20:45 sati.

Samo tri dana kasnije ekipa Francuske će igrati i meč drugog kola kvalifikacija za EP jer ih očekuje gostovanje kod reprezentacije Irske.

Igrači Francuske okupili su se jutros u Clairefontaineu, a u centru pažnje tamošnje javnosti nalaze se pojedini igrači ove reprezentacije koji su ponovo iznenadili sve svojim odjevnim kombinacijama.

Pojedini igrači Francuske itekako vole da eksperimentišu kada je moda u pitanju, te su to dokazali i na ovom okupljanju.

Dolasci igrača Francuske u Clairefontaine izgledalo je više kao modna revija nego okupljanje neke fudbalske reprezentacije.

Svojim izgledom prednjačio je Antoine Griezmann koji se odlučio ponovo za zanimljivu boju kose, dok su njegovi saigrači imali i čudne izbore kada je odjeća u pitanju.

Najviše je javnost svojim pojavljivanjem oduševio Kylian Mbappe i mnogi su poručili da je on jedini pokazao kako se jedan ozbiljan fudbaler treba pojavljivati u javnosti, a posebno kada je u pitanju okupljanje reprezentacije.

 

 

Pored Nizozemske i Irske ekipa Francuske u grupi kvalifikacija za EP nalazi se još s Grčkom i Gibraltarom.