Opća tučnjava u Međugorju: Prekinuta prijateljska utakmica Olimpika i Jadrana

Igrači Olimpika i Jadrana
Igrači nisu igrali da ne bi eskalirao još veći sukob

U sportskom centu u Međugorju danas je trebala biti odigrana utakmica između sarajevskog Olimpika i Jadrana iz Ploča, ali je prekinuta u 25. minuti.

- Nažalost, utakmica je prekinuta u 25. minuti kod rezultata 0:0 zbog međusobne tučnjave.

Zaiskrilo na terenu

Od prve minute igrači Olimpika su bili naelektrizirani, kao da se igra utakmica ljutih rivala, a ne prijateljska. Možda smo im poremetili planove, mislili su da će lako protiv nas. Svaku su odluku sudije protestirali, udarali se bez lopte, a sve je kulminiralo kada je jedan njihov igrač bez lopte udario našeg laktom u glavu, a naši momci su na to odgovorili.

Zaiskrilo je na terenu, poletjelo je nekoliko udaraca, te kad se sve smirilo, neugodno nas je iznenadila reakcija Olimpikove klupe. Dok su naši treneri i članovi uprave smirivali situaciju, klupa Olimpika, predvođena trenerom Vojvodićem, pokušavala je nastaviti fizički obračun.

Šturo saopćenje

Na kraju smo svi otišli prema svlačionicama i sve je završilo, srećom, bez posljedica.

Žaloste ovakve scene u nogometu, reakcija igrača se donekle može shvatiti, no kad službene osobe i oni koji trebaju odgajati te momke u sportskom duhu rade te stvari, onda nam nogomet ne ide u dobrom smjeru.

Naš klub se ispričava gospodinu Niki Dodigu i Sport Centru Međugorje što smo bili dio nemilih scena, uvijek smo imali tamo pozitivna i lijepa iskustva - stoji u objavi Jadrana na Facebooku.

Iz Olimpika su kazali da je utakmica prekinuta u 25. minuti zbog naguravanja igrača na centru te da će ekipa u Međugorju ostati do nedjelje.