Otkrivamo šta je Lulić rekao Bajeviću i čelnicima NSBiH o povratku među Zmajeve

Delegacija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, na čelu s predsjednikom Elvedinom Begićem, selektorom Dušanom Bajevićem, savjetnikom Izvršnog odbora Zvjezdanom Misimovićem i izvršnim direktorom za sport Elmirom Pilavom u Rimu su u protekla dva dana održali su sastanke s kapitenom naše A reprezentacije Edinom Džekom, Miralemom Pjanićem i Senadom Lulićem.

Ono što nas posebno zanima je sastanak sa zvijezdom Lazija Senadom Lulićem, koji se, kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, sinoć sastao sa delegacijom NSBiH i dugo razgovarao o povratku u nacionalni tim.

Zanimljivu izjavu prije sastanka dao je Zvjezdan Misimović koji se na svom Instragram profilu oglasio sa fotografijom Lulića uz izjavu "Bivši, a možda budući".

Za sada Lulićev odgovor je - "treba mi vremena da donesem konačnu odluku o povratku među Zmajeve", saznaje Radiosarajevo.ba. 

Sa Džekom i Pjanićem u subotu i Lulićem u nedjelju je razgovarano o pripremama za predstojeće utakmice baraža koje se igraju u Zenici. Naravno, akcent je stavljen svakako na prvu utakmicu protiv Sjeverne Irske, 26. marta.

Naša delegacija je prisustovala ukakmicama Lacio-Napoli (1:0) i Roma-Juventus (1:2).

Povratak delegacije iz Rima je planiran za danas (ponedjeljak).

 

Image