Ovo je druga najbogatija žena fudbalera(45) i slavnom mužu je odučila uništiti život!

.
Od nje je bogatija samo Victorija Beckham. Nakon što je slavnom mužu rodila četvero djece odlučila je da mu zagorča život u jesen njegove fudbalske karijere. Ta vijest stiže u noći kada je postigao historijski gol.

Novinarka i model Pilar Rubio i fudbaler Sergio Ramos čine jedan od najpoznatijih parova na svijetu. Od početka veze, prije više od 11 godina, oboje su bili medijski popraćeni i eksponirani u javnosti, što ih je ponekad iscrpljivalo.

No, slavni partneri su se jako dobro slagali i oduvijek su simpatični na javnim događajima. Ipak, posljednja dešavanja podigla su prašinu.

Nih dvoje su se vjenčali 2018. godine te da trenutno imaju četvero djece. U pitanju su dječaci koji se zovu Sergi, Marco, Alejandro i Maxim Adrian.

Gala večer za Latin Grammy gala nagrade koja je održana 16. novembra u Sevilli, označila je prekretnicu u javnom imidžu para, budući da se, unatoč činjenici da su oboje bili pozvani i potvrdili dolazak, Rubio nije pojavila na događaju.

Neki mediji navode da je navodno Ramos prevario Rubio što je izazvalo ljutnu kod ove 45-godišnjakinje te je svom dugogodišnjem partneru odlučila zagorčati život.

Rubio je i na vjenačenje svoje prijateljice otišla sama te se ponaša da za nju Ramos kao da ne postoji zbog čega je slavni štoper bio primoran sam proslaviti 67. rođendan svoje majke.

Za sada su obje strane odlučile zadržati se po strani i krenuti naprijed, te su odbili bilo šta komentarisati, međutim neće biti iznenađenje ukoliko uskoro dođe i do razvoda što bi značajno utjecalo na život, ali i Ramosovu karijeru.

Rubio je izuzetno bogata osoba, teška je 55 miliona eura, i kada su u pitanju žene fudbalera od nje veće bogatstvo ima samo slavna Victorija Beckham.

Ramos se ljetos vratio u Sevillu da pronađe svoj mir i završi karijeru, međutim nefudbalske stvari ne idu onako kako je on planirao.

U svom posljednjem meču za Andalužane legendarni štoper je zabio i gol, bilo je to u meču protiv PSV-a u Ligi prvaka, ali mu to na kraju nije previše značilo.

Zanimiljivo da je Ramosov gol Električarima iz Eindhovena bio 10.000. u Ligi prvaka, ali Špancu to ništa ne predstavlja pošto je Sevilla izgubila sa 3:2 te je ostala bez šansi za prolazak u nokaut fazu.

 

 

Foto: X