Pjanić sada odmara u "raju za nogometaše", uživao je u koncertu slavnog latino muzičara

.
Nakon što je prvi dio ljetnog odmora proveo u Južnoafričkoj Republici, Miralem Pjanić se vratio u Evropu i nastavio uživati u ljepotama Sredozemlja.

 

Prije desetak dana reprezentativac BiH podijelio je fotografije s luksuzne plaže iz južnoafričke Pretorije. Poručio je da je otišao "negdje daleko" kako bi odmorio od sezone.

No, odmoru se ne nazire kraj, a Pjanić se zaputio u Evropu te je naredna destinacija luksuzni otok Ibiza. Pjanić je na Ibizi već nekoliko dana, odakle svakodnevno dijeli storije na svojim profilima.

Veznjak, koji očekuje još jednu sezonu u dresu Al Sharjaha iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, podijelio je nekoliko fotografija s jedne od najelitnijih španskih plaža Cala Jondal, koja se nalazi na južnom dijelu otoka Ibize i oduvijek je predstavljala "magnet" za najbolje nogometaše svijeta te svojevrsni "raj" gdje poznati sportisti posjeduju nekretnine.

Na ovom ostrvu Pjanić je iskoristio priliku i posjetio koncert planetarno popularne Latino zvijezde Malume. Kolumbijac je koncert na Ibizi održao u nedjelju.

Podsjetimo, Pjanić je posljednji meč za svoj Al Sharjah odigrao još koncem maja. Onda se pridružio reprezentaciji BiH i odigrao oba meča protiv Portugala i Luksemburga, u kojima su Zmajevi doživjeli dva poraza.

Nova sezona za Pjanića i ekipu počinje sredinom augusta kada su na rasporedu kvalifikacije za azijsku Ligu prvaka, ali i start nove sezone UAE lige.