Pogba doživio porodičnu dramu: Opljačkali su nas dok su naše bebe bile same

.
Francuski nogometaš Paul Pogba (29) dobro će zapamtiti 15. mart budući da je uutorak navečer njegov Manchester United eliminisan iz Lige prvaka, a malo kasnije doživio je i pravu porodičnu dramu.

Naime, dok se sa saigračima borio da ostvari što bolji rezultat u revanšu osmine finala Lige prvaka protiv Atletica (0:1), u Pogbinu kuću su upali lopovi.

Francuz je bio izbezumnjen kada je to saznao jer su u tom trenutku u njegovom domu bile samo njihove bebe.

"Najgoru noćnu moru naša porodica doživjela je prošle noći kada su lopovi provalili u naš dom dok su bebe spavale u svojoj sobi. Lopovi su bili tu svega pet minuta, ali oduzeli su nam nešto mnogo vrednije od bilo čega što smo imali u našem domu, a to je osjećaj sigurnosti. To se dogodilo tokom posljednjih minuta sinoćnje utakmice kada su lopovi znali da nismo u našem domu. Supruga i ja smo požurili kući ne znajući da li su naša djeca sigurna i nepovrijeđena. Kao otac, nema goreg osjećanja na svijetu od onog kada ne možete zaštititi svoju djecu. Iskreno se nadam da niko nikada neće morati da osjeti ono što sam ja sinoć osjetio", napisao je Pogba sinoć na društvenim mrežama.

Na kraju svog obraćanja francuski veznjak je ponudio nagradu svakome ko mu pomogne sa saznanjima oko pljačke.