Poginuo poznati sportista

.
Tragične vesti ovog jutra stižu nam iz Amerike.

Bivši NFL quarterback Ryan Mallett poginuo je na Floridi. Prema prvim informacijama, struje su ga odvukle od obale, nije uspio da se vrati na kopno i utopio se. Pokušaji reanimacije nisu uspjeli, te je obližnja bolnica na Floridi mogla samo da konstatuje smrt.

 

Poznati sportista je prije dvadesetak dana napunio 35 godina, a odmor na Floridi mu se završio tragično. Kada su spasioci uzvukli njegovo beživotno telo iz vode, zaveden je kao turista jer nisu odmah mogli da mu utvrde pravi identitet.

 

Kancelarija šerifa oglasila se rekavši da su struje odnele Malletta daleko od obale, on se nasukao na pješčani sprud i utopio se prije nego što su stigle spasilačke jedinice.

 

Naime, Ryan nije bio jedini kupač koji je imao problem sa strujama, ali za sada nije poznato da li ima još žrtava. Ubrzo je izdato upozorenje od strane meteorološke agencije o opasnosti koja je prisutna.

Podsetimo, Ryan Mallett je šest godina bio quarterback u NFL-u. Nastupao je za koledž Arkansas, New England Patriotse, Houston Texanse i Baltimore Ravense. Bio je uglavnom drugi izbor na svojoj poziciji u pomenutim timovima, a najbolja sezona u karijeri mu je 2015, dok je 2019. priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Kao trener američkog fudbala proveo je tri godine u jednoj srednjoj školi, a brojni NFL timovi ga nisu zaboravili te se saopštenjima oglasili nakon ove tragedije. Osim saigrača, ova vijest potresla je i najveće rivale, kao i navijače širom Amerike

 

Foto:Screenshot