Pogledajte kako je zvijezda Liverpula u prvom poluvremenu postigla tri autogola

.
U utakmici ‘She Believes Cupa’ SAD je pobijedio Novi Zeland 5:0 (3:0)

Nogometašica Mikejlu Mur (Meikayla Moore) tri puta zabijala je u vlastitu mrežu, i to dvaput u tek jednoj minuti, piše SK. U utakmici ‘She Believes Cupa’ SAD je pobijedio Novi Zeland 5:0 (3:0). I upravo ta tri prva gola zabila je jedna nogometašica, Meikayla Moore. Loptu je u svoju mrežu poslala tri puta, u 5., 6. i 36. minuti pa ju je izbornik izvadio iz igre u 40. minuti.

 

Moore na stoperskoj poziciji igra u engleskom Liverpulu. Nakon što je nesretno poslala loptu u mrežu desnom nogom u petoj minuti, samo minutu kasnije se nakon ubačaja lopta od njezine glave odbija u gol. Loše je zahvatila loptu nakon ubačaja u 36. minuti i prevarila svoju golmanicu.

 

“Meikayla Moore će se vratiti. Ona igra protiv najbolje ekipe na svijetu koja ubacuje nerealne lopte u šesnaesterac. Za sve vas ‘ratnike iza tastature’ koji se sad javljate, vratite se u majčin podrum. Ona radi ono o čemu 99,9 posto vas može samo sanjati. Dobra igračica”, poručio je trener Gotham FC-a Scott Parkinson i tako joj dao podršku.

Pogledajte video OVDJE