Pogledajte scene iz srpskog kampa u Dohi: Nije nikakvo čudo što Orlovi rano lete kući

.
Dolazio je i odlazio ko god je htio

 

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... Onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rečenica je kojom je Senad Lulić opisao stanje u reprezentaciji Bosne i Hercegovine prije nekoliko godina.

Ovakvo stanje očigledno je bilo u reprezentaciji Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pa nije čudo što Orlovi idu kući iz grupne faze uz samo jedan osvojen bod.

Srpski youtuber Choda uspio je lagano ući u hotel reprezentacije Srbije u Dohi, a tamo je radio ko je šta htio.

 

 

Baza reprezentacije Srbije izgledala je kao šetalište. Fudbaleri nisu imali mira od navijača, pa su svi koji su to htjeli dolazili kako bi dobili autogram i fotografiju.

Navodno su tokom Svjetskog prvenstva tamo bile i brojne poznate ličnosti, poznati folkeri i estradne umjetnice, pa nije nikakvo čudo što srpski fudbaleri nisu imali mira i što su zakazali na terenu.

Orlovi su smatrani potencijalnim iznenađenjem prvenstva. Mnogi su im prognozirali veliki uspjeh, ali to se nije dogodilo i oni idu kući sa samo jednim bodom u grupi s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom.

Na kraju zbog ispadanja krive sve druge osim sebe, ali čini se da su reprezentativci najveći krivci.

Podsjetimo, tokom prvenstva spominjao se i skandal u koji su bile uključene žene brojnih fudbalera i navodno je bilo ljubavnih prevara.

Rade Bogdanović srpske fudbalere nazvao razmaženim, pa brutalno ponizio njihove žene

Rade Bogdanović je čovjek o čijim izjavama često bruji kompletan region, a nekadašnja fudbalska zvijezda je kao gost komentator na RTS-u tokom jučerašnjeg dana ponovo podigao veliku prašinu.

On je fudbalere Srbije nazvao razmaženim, a žene i djevojke je brutalno uvrijedio.

"To je generacija fudbalera koja je jako talentovana, ali nisu služili vojni rok. Da su služili vojni rok, onda znaš da možeš i moraš da izdržiš bez djevojke, žene, roditelja najmanje pet-šest mjeseci. Oni to nisu prošli i zato su malo razmaženi", rekao je Bogdanović i nastavlja:

"Ne dopada mi se činjenica da su žene otišle tamo. Njihove žene na ovu lovu, na ovu 'paruštinu', to je realno parada kiča. One čim dođu tu nema ni sreće ni raspoloženja".

"Ljuljaj to dijete tamo, kupaj se u milionima, a mene pusti da igram", poručio je Bogdanović.