Porodična drama bivšeg igrača PSG-a: Supruga mi traži novac kako bih se čuo s djecom

,
Nekadašnji turski nogometni reprezentativac Mevlüt Erdinç je putem Instagrama saopštio da mu supruga nije dala da vidi djecu već pet mjeseci te da mu je dozvolila da razgovara putem telefona sa sinom tek kada joj je uplatio milion eura.

Kako je naveo na Instagramu, svoju ženu nije čuo i vidio pet mjeseci te mu je ona tražila ogromnu sumu novca kako bi vidio svoju djecu.

"Nisam čuo i vidio suprugu Taleb Erdinç već pet mjeseci, ne znam gdje je i ne dozvoljava mi da vidim djecu. Želim da svi budu upoznati sa ovom situacijom jer me ucjenjuje i traži mi novac kako bih vidio djecu što je nehumano ponašanje. Kontaktirao sam je putem e-maila i rekao joj da ću uplatiti milion eura na njeg račun, a nakon tih riječi, sin me pozvao putem videopoziva. Supruga, koju sam oženio na početku karijere me odlučila ostaviti dana kada sam završio karijeru, ali je i dalje jako volim. Novac nije nešto što sam cijenio previše. Moja djeca i njihove majke nikada nisu okusili siromaštvo i nikada neće jer ću ja ispunjavati moje obaveze. Novac mi nije bitan", napisao je on na Instagramu i dodao:

"Njena porodica me zvala i govorila da djeca nisu moja. Zahtijevao sam DNK test jer sam stalno bio van grada. Oni to nisu prihvatili te su nastavili da mi zabranjuju pristup djeci. Kako možete biti takvi? Nažalost, novac uništava svaku porodicu. Svi koji me poznaju znaju koliko sam odgovoran, iskren i koliko želim pomagati ljudima. Nikada nisam mislio samo o sebi, uvijek sam radio najbolje što znam i davao sve od sebe na terenu. Ja sam zaradio taj novac i vi ste moja porodica i vi ga zaslužujete, ali ovakve ucjene me uništavaju. Ja sam neko ko uvijek na zlo odgovara dobrim, savjest mi je čista, uvijek želim dobro za djecu i njihovu majku. Moja jedina želja je da imaju dobar i ugodan život. Bila si posebna žena i majka, ali si bila pod utjecajem i strahom porodice i nisi razmišljala o svojoj djeci. Krila si ih od mene. Želim da vidim svoju djecu i imam prava da to tražim. Ovo je tužno za njih, ali sam morao da reagujem".

Erdinç se penzionisao u ljeto prošle godine u dresu Besancona, a ranije je još nastupao za Umraniyespor, Koacelispor, Karagumruk, Fenerbahče, Bašakšehir, Antalyaspor, Hannover, Metz, Guingamp, Saint-Etienne, Rennes, PSG te Sochaux gdje je i počeo profesionalnu karijeru.

Za reprezentaciju Turske je odigrao 35 utakmica i postigao osam pogodaka.

 

 

Foto: X