Potpuni haos u Unitedu, uprava novčano kaznila igrače

Sve gore i gore.

Da u Manchester Unitedu ne cvjetaju ruže već znaju svi, krenuli su loše u sezonu, atmosfera je itekako narušena, sistema nema, a igra je očajna. Navijači mrze Josea Mourinha i samo čekaju da ode iz kluba, a glavna zvijezda Paul Pogba pred transferom je u Juventus.

No, loše vijesti ne prestaju stizati. Engleski mediji javljaju kako je United odredio ozbiljne financijske kazne za skupinu igrača koja se jučer nije pojavila na ključnom sponzorskom eventu s jednim od Unitedovih velikih komercijalnih partnera. Navodno je to bio prosvjed protiv loše organizacije transporta na utakmice protiv Valencije i Juventusa.

Naime, oba puta su zapeli u prometu i kasnili su na utakmicu, a igrači su poručili stožeru kako će se nedolaskom na događaj tako osvetiti. Očekuje se kako bi United mogao ispaštati zbog ovakvog poteza igrača jer sponzori troše goleme svote novaca za organizaciju ovakvih evenata, a oni su ih ostavili na cjedilu.

Bez dijela novaca od tog sponzora ostat će i Manchester United koji inače ima sjajne odnose s komercijalnim partnerima, ali igrači su klubu pokazali kako zaslužuju pravilnu i mirnu pripremu velikih utakmica, a ne kašnjenje na dvoboje iako su bili smješteni u blizini stadiona.