Procurio video Ronalda i žene koja ga optužuje za silovanje

Snimka mobitelom pokazuje nogometaša i djevojku u klubu kako plešu i grle se samo nekoliko sati prije navodnog silovanja u njegovom apartmanu u Los Angelesu 2009. Kathryn je s njim bila u VIP dijelu...

Cristiano Ronaldo trenutno proživljava najgoru noćnu moru. Optužen je za silovanje, koje je navodno bilo još 2009. u Las Vegasu, a okrive li ga, mogao bi dobiti i doživotni zatvor. Kathryn Mayorga uzela je 2010. za šutnju 375.000 dolara, a sad ga je i službeno optužila.

Procurio je i video njega i hostese kako plešu u noćnom klubu, samo nekoliko sati prije navodnog silovanja. Britanski The Sun objavio je video sniman mobitelom u kojem se vidi Ronaldo u VIP dijelu u društvu djevojaka. Kathryn je u svojim iskazima tvrdila da ju je nogometaš povukao za ruku i rekao joj "ti, pođi sa mnom", dok je njegova verzija kako je sama tražila da ju puste u VIP dio. 

VIDEO pogledajte OVDJE!

Snimka ide više u prilog Portuglacu, s obzirom da su neko vrijeme plesali, razgovarali i dodirivali se, očito na obostrano zadovoljstvo. Teško je znati što se dogodilo poslije, ali prema snimci iz kluba Kathryn je sama prilazila nogometašu čak i kad bi se on okrenuo i prestao plesati. 

Brojne su skepse u javnosti zašto je ona baš sad odlučila izaći u javnost s njegovim imenom, Ronaldova obitelj šuti, odvjetnički tim je najavio tzužbu protiv Der Spiegela, koji je objavio intervju s Mayorgom, a sam Ronaldo kaže kako je sve laž. 

Tada manekenka i hostesa, a kasnije učiteljica, kaže kako ju je na iskorak inspirirao #MeToo movement, pokret protiv seksualnog zlostavljanja koji se viralno proširio, a podržali su ga i brojni poznati. Čak je i dala otkaz na poslu jer, kako kaže, trebat će joj sva moguća snaga da se suprotstavi Ronaldu. 

Prvotni dogovor je bio da nakon što ju Ronaldo isplati, zauvijek šuti, a u protivnom mora vratiti sav novac. No, Kathryn sad ima novog odvjetnika, puno iskusnijeg, koji tvrdi kako sporazum nije pravno obaveziv. U posjedu je i 27 strana dokumenata koji sadrže, između osalog, Ronaldove izjave koje bi mu mogle naštetiti. 

Navodno je u prvim ispitivanjima izjavljivao kako je ona 'više puta rekla ne, ali se nije odmaknula, bila je dostupna'. Oboje su izjavili kako se poslije ispričao.