Prosinečki uoči ključnih susreta ostao bez jako važnog igrača

Morat će uputiti naknadni poziv

Robert Prosinečki morat će uputiti naknadne pozive za oktobarske kvalifikacije. Selektor Bosne i Hercegovine dan prije okupljanja u Zenici ostao je bez važnog igrača.

Još ranije objavio je popis na kojem se našao i Haris Duljević koji sudeći po svemu neće konkurisati za predstojeća dva susreta koja BiH igra protiv Finske i Grčke. Bit će to ključni dvoboji u kojima BiH treba pobjedu ako želi izravan plasman na Euro 2020.

Duljević još nije spreman za takmičarske utakmice iako se oporavio od povrede koju je zadobio u dvoboj protiv Armenije. Tako barem tvrdi njegov trener u Lilleu Bernard Blaquart.

"Oporavio se, ali nije spreman za utakmice", rekao je Blaquart u najavi susreta Lillea i Nimesa koji će se odigrati u nedjelju.

Očekuje se da Duljević stigne na reprezentativno okupljanje, a da će onda medicinski tim odrediti da li će moći igrati ove utakmice -piše Index.

Ako bivši igrač Sarajeva i Dynamo Dresdena neće moći igrati protiv Finske i Grčke, očekuje se da će Prosinečki uputiti naknadne pozive.