Prvi put se pojavila snimka bahatog šampiona koji roni suze: Nikada više nije bio isti

mcgregor
Netflixov dokumentarac "McGregor zauvijek" otkriva trenutnu reakciju Conora McGregora nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova na UFC-u 229.

 

Netflix je 17. maja objavio dokumentarac Conora McGregora. Dokumentarac prikazuje dio McGregorove karijere koju nikada nismo vidjeli. "McGregor zauvijek" prepun je intenzivnih treninga, osobnog života i nikada prije objavljenih snimaka koji prikazuju teško putovanje irskog borca. Također pokriva njegovo intenzivno rivalstvo s Khabibom Nurmagomedovim .

Dokumentarac također pokriva život irske superzvijezde koja je došla iz niže srednje klase i osvojila UFC.

Bio je nepoznati irski MMA borac 2008. Četiri godine kasnije, postao je perspektiva kada je vladao kao dvostruki prvak Cage Warriorsa. Pridružio se UFC-u 2013. i razbio sve na svom putu da bi vladao kao superzvijezda kakva je danas.

MMA je jedan od najzahtjevnijih sportova u kojem borci moraju pristati na kompromis oko svog luksuza. McGregor je napravio svoj kompromis i bio nagrađen luksuznim životnim stilom.
McGregorovo putovanje uključivalo je sudjelovanje u trening kampovima, izdržavanje teškog smanjenja težine i borbu s povredama. Gubici su bili još jedan važan aspekt njegove karijere.

McGregor je napravio pauzu od MMA sporta 2016. godine. Nakon što je Khabib Nurmagomedov postao prvak 2018., odlučio se vratiti u UFC. Povratnička borba Conora McGregora postala je najprodavaniji MMA PPV u povijesti.

Međutim, unatoč svim financijskim uspjesima, McGregor nije mogao pobijediti Khabiba. Postao je to najrazorniji gubitak u McGregorovoj karijeri.

U dokumentarcu se našla i neobjavljena snimka McGregora kako plače nakon poraza od Khabiba.

Spomenuta snimka otkriva McGregora kako sjedi u svlačionici nakon poraza na UFC-u 229. Kamera je usmjerena prema televiziji u sobi gdje Bruce Buffer najavljuje rezultat borbe. McGregor počinje plakati, razmišljajući o svom porazu od Khabiba.

Khabib je s lakoćom dominirao nad McGregorom u prve dvije runde. McGregor je počeo pronalaziti zamah u trećoj rundi gomilanjem udaraca i kontroliranjem upečatljive promjene.
Međutim, to nije bilo dovoljno, jer je Khabib u četvrtoj rundi pronašao način da dokrajči irskog borca.

 

To je sasvim sigurno najbolniji poraz McGregora. Spomenuti meč ostao je upamćen po brojnim uvredama irskog borca na račun islamske vjere prema Khabibu, a izgleda i da mu je bilo dosta batina u ovom duelu pa je prema riječima prvog čovjeka UFC-a Dane Whitea Irac uprskao revanš kojeg su dogovarali.

Khabib je bio spreman da još jednom odradi bahatog Irca, no ovaj je našao način da se izvuče. Pisao je sve i svašta o Khabibu, vrijeđao je na sve načine i zbog toga je na kraju ostao bez borbe.

Prvi čovjek UFC-a Dana White otkriva da je revanš bila česta tema i da je sve bilo veoma blizu realizacije dok Conor nije počeo pisati s*anja po društvenim mrežama.

"Khabib je bio spreman za novu borbu sve dok Conor nije krenuo s tim s*anjima na društvenim mrežama", otkriva Dana White i dodaje:

"Imao sam osjećaj da smo jako blizu i da će nova borba biti dogovorena. Željeli smo ih kao trenere u The Ultimate Fighteru i zatim borbi, ali je Conor sve uprskao. Khabib je rekao 'Ko ga je*e' i to je bilo to", otkriva prvi čovjek UFC-a.

Conor McGregor nakon meča s Khabibom više nije bio isti. Više se bavio drugim poslovima nego borbama, a to se itekako osjetilo po povratku u oktagon.

Uspio je nakon godinu i po dana pauze pobijediti već oronulog Donalda Cerronea za 40 sekundi, no potom je dva puta poražen od Dustina Poiriera.

Do kraja godine navodno bi se trebao vratiti. Govori se o meču s Michaelom Chandlerom, oni će biti treneri u novoj sezoni Ultimate Fightera, ali borba još uvijek nije dobila zvaničan datum.