Ratni zločinac se zahvalio Grobarima, ali i jednom klubu iz BiH

Samu utakmicu su obilježili navijači Partizana i to na najgori mogući način s obzirom da su otišli pred zatvor u Sheveningenu i pružali podršku osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću

Oni su naoružani četničkom ikonografijom skandirali njegovo ime ispred zatvorske ćelije, a Mladić im je navodno putem sina Darka prenio svoje utiske, prenosi sport1.

- Čuo sam se sa ocem i u tom razgovoru mi je poručio da se javno zahvalim navijačima Partizana na podršci koju su mu uputili. Ratko je inače smješten na drugom kraju zgrade, pa nije mogao da čuje Grobare, ali kada je ubrzo saznao šta se desilo u Sheveningenu, bilo mu je veoma drago. Navijao je za Partizan te večeri i krivo mu je što klub za koji navija nije ostvario pozitivan rezultat - rekao je Darko Mladić za 'Alo'.

Osuđeni ratni zločinac navodno ima dobre odnose i sa navijačima Zvezde, ali i navijačima Borca.

- Od navijača Zvezde ima konstantnu podršku, Delije mu šalju dresove, razne poklone, razmjenjuju pisma. Odlične kontakte ima i sa navijačima banjalučkog Borca i na cijelu tu priču gleda isključivo sa sportske strane, rekao je sin osuđenog ratnog zločinca.