Real Madrid u završnici prijelaznog roka priprema veliko iznenađenje

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez priprema poprilično iznenađenje. Perez ne odustaje od Neymara i sve će napraviti da u završnici prijelaznog roka dovede Brazilca na Santiago Bernabeu.

Ako mu pođe za rukom privesti Neymara, u Real bi mogao doći iskusni španjolski vratar Pepe Reina. Tako barem piše madridski As.

Reina bi na mjestu pričuvnog vratara Reala zamijenio Keylora Navasa, koji bi bio uključen u operaciju dovođenja brazilskog superstara i prešao bi u PSG, prenosi N1.

36-godišnji Reina trenutačno je zamjena Gianluigiju Donnarummi u Milanu. U Madridu vjeruju da neće imati poteškoća dovesti španjolskog vratara kojem ugovor s Rossonerima istječe 30. lipnja sljedeće godine. Reina je profesionalnu karijeru započeo u Barceloni.

Potom je branio u Villarrealu, Liverpoolu, Napoliju, Bayernu i naposljetku u Milanu. Bio je dugogodišnji španjolski reprezentativac. S La Rojom je osvojio dva europska i jedno svjetsko prvenstvo.

Godinama je u reprezentaciji živio u sjeni Ikera Casillasa, no stekao je veliki ugled i respekt u Španjolskoj, a očito je i da ga jako cijeni predsjednik Reala.

As piše da Reina nije jedini iskusni vratar koji je na radaru Reala. Kraljevski klub debelim je flomasterom podcrtao ime bivšeg vratara hrvatske reprezentacije Danijela Subašića. U ozbiljnim je kombinacijama, prvi na listi iza Reine.

Subašić je trenutačno u Monacu, no zovu Reala vjerojatno ne bi odolio. Istina, bio bi rezerva Thibautu Courtoisu, ali Real je ipak Real. Osim toga, tijekom sezone ima puno utakmica, vjerojatno bi imao solidnu minutažu. Prema informacijama Asa, na popisu Reala su još Mirante iz Rome i Stekelenburg iz Evertona, piše Gol.hr.