Rejesova supruga u bolu ispisala tužnu poruku: Nemam snage da ti kažem zbogom

Srce nogometaša Hozea Antonija Rejesa (Jose Antonio Reyes) prestalo je kucati u subotu.

Vijest o smrti bivšeg igrača Sevilje, Atletika, Reala, Arsenala pogodila je sve ljubitelje sporta, a tuga je velika i u njegovom domu. 

Iza Rejesa ostale su supruga Noelija (Noelia) i njihove dvije kćerkice, Noelija i Trijana (Triana).

Par je prije dvije godine sklopio brak, skladan život i sreću surovo im je prekinula saobraćajna nesreća u kojoj su nastradali Rejes i još jedna osoba, a jedna teže povrijeđena, prenosi Avaz.

Noelija Rejes je u bolu ispisala tužne misli te ih na Instagramu podijelila sa svojim pratiocima, uz video preminulog supruga u igri s kćerkama.

- Ljubavi moga života, ne mogu podnijeti ovaj bol jer si nas napustio. Nemam volje za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali za to nemam snage. Jednom ću ti i to reći, jer ćemo ti i ja biti zauvijek zajedno. Čekaj me, bit ćemo ponovo porodica gdje god da si. Taj dan kada si došao s dugog putovanja bio si s onima koji su ti dali život - taj život je nestao jučer. Pomozi mi, jer ne mogu zamisliti život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše kćerke. Daj mi snage, onu koju nemam. Zauvijek ćeš biti s nama, u našim mislima. Dao si nam najbolji život i ostavio nam najlepše uspomene. Gledat ćeš me iz Noelijinih očiju, a iz Trijaninog osmijeha smijat ćeš se sa mnom. Volim te i voljet ću te zauvijek - napisala je Noelija.