fbpx Mladi, talentirani nogometaš iz Cazina, Rifet Kapić, uručio vrijednu donaciju ŽNK "Mladost"

Mladi, talentirani nogometaš iz Cazina, Rifet Kapić, uručio vrijednu donaciju ŽNK "Mladost"

Home

Mladi, talentirani nogometaš iz Cazina, Rifet Kapić, uručio vrijednu donaciju ŽNK "Mladost"

Igrač švicarskog Grasshoppersa Rifet Kapić, a nekadašnji igrač FK "Krajina" iz Cazina, pomogao je Ženski nogometni klub "Mladost" iz Novog Travnika vrijednom donacijom.

Naime, mladi nogometaš iz Cazina za sve igračice i stručni stožer spomenutog kluba donirao je sportske majice.

- "Ovom prilikom još jednom želimo zahvaliti mladom Rifetu, koji se pokazao kao veliki čovjek, i sa zadovoljstvom nam je pomogao, što nas je izuzetno obradovalo. U mali znak zahvalnosti njegova slika sada krasi naše klupske prostorije, kao simbol pravog sportiste, prijatelja i nogometnog uzora. Rifetu čestitamo na osvojenom trofeju, te mu želimo mnogo sreće, uspjeha i što manje ozljeda. Riki, hvala!", poručuju iz ŽNK "Mladost".

Kapić je sigurno jedan od najperspektivnijih mladih nogometaša s područja Krajine. Posjeduje, prije svega, talent, ogromnu sposobnost da dominira terenom te nepredvidivi pas. Donacijom za ŽNK "Mladost" pokazao je da podržava ženski nogomet, ali i da ima veliko srce.

Nedavno je sa FC Sheriff Tiraspol osvojio svoj prvi profesionalni trofej u karijeri.

Ovaj supertalentovani 23-godišnji veznjak je bio proglašen najboljim igračem juniorske lige BiH, ali mlada nada bh. sporta još nije u redovima reprezentacije BiH. Naš Rifet predstavlja Cazin u najboljem svjetlu već dugi niz godina, a mi se nadamo da će i njemu ubrzo stići poziv od selektora A-tima nacionalne reprezentacije.

Objavio: Wed, 05/12/2018 - 14:40

Povezane vijesti

Back to top