Romano otkriva: Laporta se u Torinu sreo s Raiolom zbog dvije fudbalske zvijezde

.
Ekskluzivno. Predsjednik Barcelone Laporta danas je održao sastanak s Raiolom u Torinu, poručio je poznati italijanski novinar

Ugledni italijanski novinar Fabricio Romano (Fabrizio), kojeg često zovu i ekspertom za transfere, oglasio se na svom Twitter profilu, te najavio moguće velike transfere koji bi mogli obilježiti prelazni rok u januaru ili narednog ljeta.

Naime, Romano je otkrio da se predsjednik Barcelone Žoan Laporta (Joan) sastao s poznatim menadžerom Minom Raiolom u Italiji, kao i da su u igri napadač Borusije Dortmund, Erling Haland (Haaland) i Paul Pogba, čija bi naredna destinacija mogla biti Barcelona.

"Ekskluzivno. Predsjednik Barcelone Laporta danas je održao sastanak s Raiolom u Torinu. Laporta je u Italiji zbog nagrade "Zlatni dečk"o, koju je dobio Pedri, a s Raiolom se sreo u poznatom hotelu. Njihov odnos je godinama sjajan. Treba obratiti pažnju na Halanda, Pogbu i mnoge druge talente, napisao je Romano.

Inače, Raiola je nedavno za njemački "Sport 1" rekao je kako je Haland spreman za iskorak u karijeri.

- Erling će napraviti idući korak u karijeri. Bajern, Real, Barcelona i Mančester siti su klubovi gdje može otići, rekao je Raiola.