Ronaldo ima problema sa želucem, ali tek će mu se okrenuti kada vidi kakvu je ponudu dobio

.
Sigurno ne želi tamo da ide

 

Možemo slobodno reći da je Cristiano Ronaldo nedavnim intervjuom sebi stražnjicom zatvorio vrata Manchester Uniteda, a sada je za njega stigla zanimljiva ponuda. Zanimljiva, ali ponuda koju će sigurno odbiti.

Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru Cristiano Ronaldo će definitivno napustiti Manchester United, ukoliko se neko čudo ne dogodi.

Portugalcu ponuda ne nedostaje, barem ako je vjerovati brojnim evropskim medijima koji neprestano pišu o tome.

Već izlizana priča je da je za njegove usluge zainteresovan njegov matični klub, Sporting iz Lisabona, a najviše se tu još spominju PSG i Bayern.

Također, jučer je objavljena informacija kako je za njegove usluge zainteresovan i David Beckham, odnosno kako bi ga htio dovesti u januaru u Inter Miami, a na ljeto i Lionela Messija kojem ističe ugovor s PSG-om.

Cristiano Ronaldo propustit će današnju prijateljsku utakmicu Portugala protiv Nigerije zbog želučanih tegoba, a kada vidi kamo ga zovu da ide, tek će mu se želudac okrenuti jer to sigurno nije ono što on želi.

Predsjednik A-lige Danny Townsend poslao je poruku Cristianu Ronaldu pozivajući Portugalca da razmisla o prelasku u australijski fudbal, iako tamošnji klubovi ne mogu finansijski da konkurišu onima u Evropi.

Townsend je rekao da australijski timovi mogu nadoknaditi nešto što je Ronaldu nedostajalo u Manchester Unitedu, pozivajući se na nedavni intervju Portugalca.

"Ronaldo je rekao da nije dobio ljubav i poštovanje u Manchester Unitedu, ali mi bismo mu to sigurno dali u Australiji. Možda ne možemo finansijski da se takmičimo sa drugim ponudama, ali možemo da se takmičimo na druge načine", rekao je Danny Townsend, a prenosi Mundo Deportivo.

Predsjednik A-lige je također rekao da je već pripremio ponudu za Jorgea Mendesa u vezi s Cristianom Ronaldom.

"To je definitivno mala šansa da se i dogodi, ali imamo prilično dobru ponudu za njega da dođe u Australiju", rekao je Townsend.