Ronaldo saznao da je na klupi, pa povukao potez nedostojan šampiona? Legenda podgrijala vatru: ‘Ne uklapa se‘

saf
Neposredno uoči gradskog derbija protiv Manchester Cityja Cristiano Ronaldo požalio se na ozljedu kuka

Vijest je to koja je iznenadila i razočarala brojne navijače 'Crvenih vragova' uoči utakmice koju su njihovi miljenici izgubili sa čak 4:1.

The Sun piše kako je Ronaldo bio šokiran odlukom menadžera Ralfa Rangnicka da neće biti u udarnoj postavi protiv Manchester Cityja. Navodno je Rangnick rekao Ronaldu uoči susreta kako želi svježinu na travnjaku, te da ga namjerava ubaciti kao 'džokera s klupe'. Ronaldo je očekivano bio bijesan ovakvom odlukom trenera, zanimljivo je kako se neposredno nakon što je saznao za trenerove planove požalio na ozljedu. Kako bilo, odlučio se otputovati u Portugal večer uoči derbija.

Navodi se kako je Ronaldov odlazak u Portugal iznenadio njegove suigrače koji su ostali u nevjerici.

Rangnick je nakon gradskog derbija objasnio kako mu je liječnička služba prijavila Ronaldovu ozljedu i da nije imao izbora. Upitan kada će se Ronaldo i Edinson Cavani vratiti na travnjak, Rangnick je rekao:

"Ne znam. Nadao sam se da ću ih imati spremne za City. Imamo dvije važne utakmice protiv Spursa i Atletica i moramo se fokusirati na to."

A stvar je dodatno zakuhao legendarni bivši kapetan Manchester Uniteda Roy Keane.

"Ne volim kada menadžeri spominju tu ozljedu kuka. Govorimo o Ronaldu kao mašini, a sada svako malo iskrsne ta ozljeda kuka. Ne uklapa mi se", rekao je Keane još uoči derbija.