Ronaldo: U jednom gradu sigurno neću živjeti kada budem u penziji

Portugalski as Cristiano Ronaldo nije isključio mogućnost da će se po okončanju sjajne fudbalske karijere možda početi baviti trenerskim poslom.

Ronaldo ima 34 godine, ali kraj karijere sigurno nije tako blizu. On trenutno sigurno ne razmišlja toliko o budućnosti, ali ne ostavlja po strani mogućnost da će se početi baviti trenerskim poslom.

"Zašto ne?", odgovorio je Ronaldo u razgovoru za španski list El Pais, a onda ga je novinar upitao da li će penzionerske dane možda provesti u Barceloni.

"Hahaha, ne, Barcelona nije za mene. Otišao sam jednom ili dvaput i osjećao sam da se tamo Cristiano ne sviđa mnogima. Ali to je normalno zbog rivalstva iz vremena kada sam bio u Realu", kazao je Ronaldo.

Imala je osobinu kakvu nisu druge: Čime je Georgina osvojila Ronalda?

Inače, Ronaldo je već nekoliko godina u vezi sa Španjolkom Georginom Rodriguez. S njom je prije skoro dvije godine dobio djevojčicu Alanu Martinu.

Time je Ronaldo stavio 'rampu' na buran ljubavni život koji je vodio prethodnih godina. Iako je mnogima to izgledalo kao kratkotrajna avantura, imajući u vidu prethodne koje je imao s mnogobrojnim djevojkama, zagonetnoj crnki je uspjelo ono što nije njezinim prethodnicama.

Upravo zbog toga mnogi se pitaju zbog čega je Ronaldo izabrao baš Georginu koja je prije njega bila u svijetu anonimnosti. Na društvenim mrežama se u posljednje vrijeme najčešće može pročitati to da ga je Georgina osvojila pažnjom koju je pokazala prema njegovoj djeci, tačnije najstarijim sinu i blizancima koje je rodila surogat majka.

Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, ona je Ronaldovu djecu prihvatila kao svoju, te istu pažnju posvećuje kćerki koju je ona rodila, Alani Martini, i fudbalerovoj starijoj djeci.