Ronaldu je rekla 'da', svjesna da će ostati bez onoga za čim čezne svaka žena

.
Brazilac se ženi po četvrti put

 

Legendarni brazilski napadač Ronaldo (46) ponovo se ženi, pošto je njegova djevojka Celina Locks na društvenim mrežama podijelila objavu u kojoj je iskazala sreću jer je zaprošena nakon osam godina veze.

Jedan od najboljih napadača svih vremena, nekadašnji igrač velikih timova kao što su PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid i Milan, ženi se po četvrti put. Izabranica je 33-godišnja Brazilka s kojom je u vezi već osam godina.

Prva Ronaldova supruga bila je Susana Werner, s kojom je bio od 1997. do 1999. godine, a zanimljivo da se kasnije udala za brazilskog golmana Julija Cesara.

U aprilu 1999. Ronaldo se nakon prekida s Wernerom oženio nogometašicom Milenom Dominguez, brak je trajao četiri godine, a trenutno je Milena u braku sa španskim nogometašem Davidom Agansom, nekadašnjim članom Real Madrida.

Ronaldo ima četvero djece - Roland je rođen 6. aprila 2000. godine, Alexander u aprilu 2005. godine, Maria Sofia rođena je 24. decembra 2008. i Maria Alice koja je rođena 6. aprila 2010. godine.

Ronaldo je podvrgnut vazektomiji u decembru 2010. godine, što znači da više ne može imati djecu. Tako će njegova novopečena supruga ostati uskraćena za djecu, iako je to nešto što svaka žena sanja od djetinjstva - da postane jednog dana majka.

Nova draga bivšeg napadača Reala, Barcelone i Intera - Celina Locks - rođena je 1990. godine. Brazilska manekenka i poduzetnica osnovala je vlastiti brend Celina Locks Beauty, specijaliziran za kozmetičke proizvode.

Celina je nedavno na Instagramu objavila fotografiju s Ronaldom i sa zaručničkim prstenom na ruci, a zanimljivo da im je sreću poželjela i Ronaldova bivša supruga Milene, s kojom je dobio prvo dijete.

"Tako sam sretna zbog tebe. Bog blagoslovi i čuva uvijek. Živjela ljubav", napisala je Milene s kojom je legendarni napadač bio u braku između 1999. i 2003. godine.