Ostao bez milijun dolara jer nije izabran na All-Star. Zaplakao je pred kamerama (VIDEO)

Francuz Rudy Gobert je uz Luku Dončića još jedan gubitnik u glasanju za All-Star utakmicu budući da se ni on nije našao u rosteru za tradicionalnu utakmicu najboljih košarkaša u NBA ligi.

San koji sanjaju svi košarkaši mu se srušio, a kada se centar Utah Jazza prvi put o tome oglasio u javnosti - slomio se. Francuz nije izdržao i u jednom trenutku prestao je pričati i briznuo u plač.

"Zvala me majka i plakala je. Bilo mi je teško, ali tako je, kako je", nekako je izustio vidno potreseni Gobert pred novinarima.

Gobert je prošle sezone proglašen najboljim obrambenim igračem lige, u aktualnoj sezoni ima respektabilan učinak, vodeći je u nekoliko statističkih kategorija, ali prema mišljenju navijača, medija i trenera - ima i boljih od njega.

Još jedan razlog zbog kojeg će Gobert sigurno biti tužan zbog izostavljanja s All-Star utakmice leži i u činjenici da je izgubio pozamašnu svotu novca. Prije dvije godine ovaj centar potpisao je 100 milijuna dolara vrijedan ugovor s Utom i time postao najplaćeniji francuski sportaš u povijesti.

U tom ugovoru stoji i klauzula prema kojoj uvrštenje u All-Star utakmicu Gobertu donosi milijun dolara bez kojih je on sada ostao, prenosi Index.