S Apenina stigla odbijenica Bayernu!

Bayern je od danas u potrazi za nasljednikom Nike Kovača nakon što je hrvatski stručnjak jučer dobio otkaz.

S obzirom na reputaciju s Bayernom su se momentalno počela povezivati neka od najzvučnijih trenerskih imena, prije svih Jose Mourinho i Massimiliano Allegri.

Prema izvještajima italijanskih medija Allegri i rukovodstvo Bayerna su jučer bili u kontaktu, ali odlični stručnjak se odlučio zahvaliti Bavarcima.

Allegri je krajem prošle sezone napustio Juventus nakon pet godina na klupi Bianconera s kojim je osvojio isto toliko Scudetta.

Iscrpljujući rad u torinskom klubu je očigledno uzeo danak jer trofejni trener ne želi da preuzima niti jedan tim do sljedećeg ljeta te planira nastaviti odmarati - piše Sportsport.ba.

Kao mogući Kovačev nasljednik spominje se i Erik ten Hag, ali i ta opcija bi mogla otpasti jer 49-godišnjak ne želi da napusti Ajax prije kraja sezone.

Inače, Kovača će privremeno zamijeniti Hans Flick koji je od 2006. do 2014. godine asistirao Joachimu Loewu u reprezentaciji Njemačke.

Za sada je sigurno da će Flick s klupe Bayern predvoditi u mečevima Lige prvaka protiv Olympiacosa i u ligaškom derbiju protiv Borussije Dortmund.