S njim niko ne bi dobro prošao: Čuveni glumac je prava borilačka zvijer

.
Poznata zvijezda Hollywooda, čuveni glumac Tom Hardy (44), istinska je borilačka zvijer.

 

Ovaj 44-godišnjak koji je bez ikakve dileme jedan od najpopularnijih glumaca svijeta, pokazao je prethodnog vikenda da bi lako mogao i u svijet borilačkog sporta.

Hardy je proteklog vikenda osvojio dva zlata na jiu-jitsu takmičenju u Wolverhamptonu i impresionirao je apsolutno sve svojim nastupima.

Naravno, snimak je postao viralan. Mnogi su iznenađeni onim što su vidjeli, ali Hardy je samo potvrdio da ne nosi uzalud plavi jiu-jitsu pojas.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Jedan od takmičara Danny Appleby nije mogao da vjeruje koga vidi na takmičenju.

 

"Čekao sam polufinalni meč kada se Tom pojavio. Nisam znao da će se pojaviti i onda od mene očekujete da ostanem fokusiran", rekao je Appelby uz osmijeh i dodaje:

"Bio sam šokiran. Rekao mi je da zaboravim ko je on i da odradim ono što najboljem znam. Iznenađen sam njegovom snagom, ali i zbog druženja sa svima nakon borbi", rekao je Appelby.

 

 

 

Tom Hardy je prethodnih godina imao velike uloge u Venomu i Batmanu, a 2011. godine imao je i ulogu u filmu o MMA sportu.

Film u kojem je glumio vojnika i MMA borca nosi naziv 'Warrior' i pojavio se 2011. godine.

S obzirom na to da iza sebe ima jiu-jitsu iskustvo Hardy sigurno nije imao problema da se prilagodi snimanima ovog filma i očigledno se radi o sjajnom borcu i van filmskih uloga.

Foto - Screenshot