Sarri: Da se ne mogu suočiti s kritikama radio bih u pošti

sarri
Trener Juventusa, Maurizio Sarri, našao se na udaru kritika nakon što je Juventus poražen u gostima kod Verone proteklog vikenda.

Juve je doživio neočekivan poraz kod Verone sa 2:1 i izgubio je lidersko mjesto. Inter se pobjedom protiv Milana vratio na prvo mjesto i ima 54 boda kao i Juventus, ali i bolju gol razliku.

Nakon meča u Veroni na velikom udaru kritika našao se Sarri i odmah se počelo špekulisati o tome da mu čelnici Juventusa spremaju otkaz, te da traže novog trenera.

Sarri je jučer održao i sastanak s čelnicima kluba na kojem su analizirali meč protiv Verone. No, danas je izjavio da je situacija normalna, te da nije neočekivano da ima toliki pritisak kao trener Stare dame.

"Pritisak je normalan u našem poslu i da nisam htio da se suočim s kritikama onda bih radio u pošti. Na putu smo da ostvarimo ciljeve koje smo zacrtali pred početak sezone i sve ide po planu. S čelnicima kluba sam imao normalnu večeru koja je bila planirana nakon utakmice s Fiorentinom. Pričali smo o svemu i bilo je jako ugodno", rekao je Sarri.